Moto Guzzi V50 Nato

diverse

Op deze pagina vind je twee artikelen uit motor tijdschriften, technische informatie in de vorm van diverse downloads en een aantal links naar websites die voor de Nato rijder interessant kunnen zijn.

 

Over de Moto Guzzi V50 NATO is in het voormalige tijdschrift “Motor” in 2006 een artikel gepubliceerd. In het tijdschrift “Promotor” heeft een artikel gestaan over de Nato Guzzi  als occasion van de maand. Je kunt beide artikelen downloaden door op de afbeelding te klikken.

Promotor 2008

Motor 2006

© Ruud Jongeling 

   Oktober 2018

handleidingen

zelf sleutelen

technische info

home

diverse

naar boven

De werkplaatshandboeken van de civiele versies van de Moto Guzzi kunnen informatie bieden die niet in de technische handleidingen staat. Hieronder staan het uitgebreide maar minder toegankelijke Italiaanse werkplaatshandboek en het beknoptere maar toegankelijkere Engelse werkplaatshandboek. Daarnaast zie je het onderdelenboek van de V50-III in de Engelse taal en (voorzien van een index en verwijzingen) in de Duitse taal.  Je kunt de bestanden downloaden door op de afbeelding te klikken.

De Motoplat ontsteking wil nog wel eens problemen geven. In de onderstaande  (Franstalige) download wordt een alternatief beschreven inclusief schema, print layout en onderdelenlijst.

Bij problemen met de elektriciteit kan een apart bedradingschema handig zijn. Bron bedradingsschema: Mark Wilmink

Alternatief voor Motoplat 

V50-III onderdelenboek

(GB)

V50-III Werkplaatsboek  (IT)

Op internet zijn verschillende websites te vinden die informatie geven over de Moto Guzzi V50, al dan niet in Nato versie.

· Mark Wilmink heeft een  site met informatie over de V50 NATO en een aanbod van nieuwe en gebruikte onderdelen.

· Guzzitek is een internationale site waarop veel (algemene) Moto Guzzi informatie te vinden is. De moeite waard om eens op rond te kijken.

· Dan zijn er natuurlijk ook nog diverse forums waarop de V50 Nato besproken wordt. Bijvoorbeeld in Motorforum of de site van Motorfietsweb.

· Uiteraard mag hier ook de site en het forum van  Moto Guzzi Club Nederland niet ontbreken. Met name het Sleutelforum  is vaak een goede hulp.

 

 

Bedradingsschema V50 Nato

V50-III Werkplaatsboek (GB)

V50-III onderdelenboek

(DU)