Voor de Moto Guzzi V50 Nato is er niet één werkplaatshandboek, zoals voor de civiele versie, maar zijn er vier verschillende technische handleidingen. De handleiding voor het eerste echelon is bedoeld voor de berijder en  kun je vergelijken met het gebruikersboekje voor de civiele Guzzi V50. De handleiding voor het tweede echelon is bedoeld voor eenvoudig onderhoud op het landmacht onderdeel waar de Guzzi gebruikt werd. Het handboek voor het derde echelon  beschrijft reparaties die in het veld kunnen worden uitgevoerd en het handboek voor het vierde echelon is bedoeld voor herstelwerkzaamheden in de werkplaatsen. 

Bron: Nekafpagina

De handleidingen zijn in PDF formaat en je kunt ze downloaden door op de bijbehorende  afbeelding te klikken. Van de technische handleiding 4e echelon heb ik twee versies: een met technische tekeningen uit  1984 en een met foto’s uit 1998.

Moto Guzzi V50 Nato

technische handleidingen

Naast de Technische handleidingen is er ook een detaillijst en een plaatdeel gemaakt. Dit zijn overzichten met afbeeldingen van de onderdelen van de Moto Guzzi V50 Nato met verwijzingen naar het Nato stock nummer (NSN), fabrikantencodenummer (FCN) en het fabrieksartikelnummer (FAN).

handleidingen

zelf sleutelen

technische info

home

diverse

TH 2e echelon

TH 3e echelon

TH 4e echelon

1984

TH 4e echelon

1998

Detaillijst

Plaatdeel

© Ruud Jongeling 

   Augustus 2017

naar boven

TH 1e echelon