WYSIWYG Web Builder
Moto Guzzi V50 Nato

technische handleidingen
Ruud Jongeling
augustus 2020
Voor de Moto Guzzi V50 Nato is er niet één werkplaatshandboek, zoals voor de civiele versie, maar zijn er vier verschillende technische handleidingen. De handleiding voor het eerste echelon is bedoeld voor de berijder en kun je vergelijken met het gebruikersboekje voor de civiele Guzzi V50. De handleiding voor het tweede echelon is bedoeld voor eenvoudig onderhoud op het landmacht onderdeel waar de Guzzi gebruikt werd. Het handboek voor het derde echelon beschrijft reparaties die in het veld kunnen worden uitgevoerd en het handboek voor het vierde echelon is bedoeld voor herstelwerkzaamheden in de werkplaatsen.

Bron: Nekafpagina

De handleidingen zijn in PDF formaat en je kunt ze downloaden door op de bijbehorende afbeelding te klikken. Van de technische handleiding 4e echelon heb ik twee versies: een met technische tekeningen uit 1984 en een met fotos uit 1998.
TH eerste echelon
TH tweede echelon
TH derde echelon
TH vierde echelon
1984
TH vierde echelon
1998
Naast de Technische handleidingen is er ook een detaillijst en een plaatdeel gemaakt. Dit zijn overzichten met afbeeldingen van de onderdelen van de Moto Guzzi V50 Nato met verwijzingen naar het Nato stock nummer (NSN), fabrikantencodenummer (FCN) en het fabrieksartikelnummer (FAN).
detaillijst
plaatdeel