WYSIWYG Web Builder
Moto Guzzi V50 Nato

diversen
Ruud Jongeling
augustus 2020
Op deze pagina vind je twee artikelen uit motor tijdschriften, technische informatie in de vorm van diverse downloads en een aantal links naar websites die voor de Nato-rijder interessant kunnen zijn.

Over de Moto Guzzi V50 NATO is in het voormalige tijdschrift Motor in 2006 een artikel gepubliceerd. In het tijdschrift Promotor heeft een artikel gestaan over de Nato Guzzi als occasion van de maand. Je kunt beide artikelen downloaden door op de afbeelding te klikken.
Motor 2006
Promotor Magazine 2008
De werkplaatshandboeken van de civiele versies van de Moto Guzzi kunnen informatie bieden die niet in de technische handleidingen staat. Hieronder staan het uitgebreide maar minder toegankelijke Italiaanse werkplaatshandboek en het beknoptere maar toegankelijkere Engelse werkplaatshandboek. Daarnaast zie je het onderdelenboek van de V50-III in de Engelse taal en (voorzien van een index en verwijzingen) in de Duitse taal. Je kunt de bestanden downloaden door op de afbeelding te klikken.
V50-III werkplaatshandboek (IT)
V50-III werkplaatshandboek (GB)
V50-III onderdelenboek (DU)
V50-III onderdelenboek (GB)
De Motoplat ontsteking wil nog wel eens problemen geven. In de onderstaande (Franstalige) download wordt een alternatief beschreven inclusief schema, print layout en onderdelenlijst.

Bij problemen met de elektriciteit kan een apart bedradingschema handig zijn.
Bron bedradingsschema: Mark Wilmink
Alternatief voor Motoplat ontsteking
Bedradingsschema
V50 NATO

Op internet zijn verschillende websites te vinden die informatie geven over de Moto Guzzi V50, al dan niet in Nato versie.